ALCINA BALANCE KOSMETIK - козметика произведена от немската компания Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. KG, за жените които се грижат за своята красота и здраве.

През далечната 1905 година аптекарят Аугуст Волф основава химико-фармацевтична фабрика в Билефелд, Германия за производство на продукти за грижа и лечение на косата и скалпа. Когато неговият син, Доктор Курт Волф,през 1942 г. наследява компанията, той обединява знанията на медицината и фармацевтиката и продължава изследванията, започнати от неговия баща.

Както всичко в природата - косата и кожата са здрави и красиви, когато са в естествения си баланс. Той трябва да се поддържа, укрепва и защитава от вътрешни и външни вредни влияния.Всички продукти на Алцина баланс Козметик са основани на тази концепция. Ние си сътрудничим с известни дерматолози и университетски клиники за постоянен обмен на информация за последните разработки на науката и технологиите.И в бъдеще ще продължим да използваме всичките си познания, енергия и идеи, за да осигурим най-добрата възможна грижа за Вашата коса и кожа.