• ALPECIN - ШАМПОАН ЗА МЪЖЕ С ДВОЕН ЕФЕКТ – СРЕЩУ КОСОПАД И ПЪРХОТ

Защо двоен ефект?

За да отговорят на нуждите и да отстранят повече проблеми изследователите от DR.KURT WOLFF GMBH  създадоха шампоан АЛПЕЦИН С ДВОЕН ЕФЕКТ

1 ефект

С първата стъпка , шампоанът отмива разрушените кератинови клетки и внимателно премахва пърхота от скалпа, посредством дерматологично тествана комбинация от две ефективни субстанции / салицил и октопирокс/ във възстановяващ комплекс.

- нежно премахва пърхота

- антивъзпалително действие

- антиоксидиращ ефект, засилва устойчивостта

- антимикробиални свойства

В миналото тази комбинация е използвана във фармацевтичните продукти като дерматологично базирани препарати против пърхот. Също така е нежен микро пилинг, /микро-ексфолиант/ който облекчава сърбежа на скалпа.

 2 ефект

След отмиването на пърхота скалпа е готов за кофеиновия комплекс. ШАМПОАН АЛПЕЦИН С ДВОЕН ЕФЕКТ съдържа висока доза кофеин, който прониква в корените по време на измиването / достатъчни са 120 секунди/ . Активните съставки продължават действието си 24ч. предпазвайки от вредните влияния на околната среда.

- салициловата киселина има антимикробно действие, нежно премахва горните слоеве пърхот и предпазва от образуването на нов.

- Октопирокс има антимикробно действие и предпазва от образуването на нов пърхот

- Кофеиновият комплекс активира луковицата на косъма засилвайки растежа на косата.

200ml

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

ALPECIN - ШАМПОАН ЗА МЪЖЕ С ДВОЕН ЕФЕКТ – СРЕЩУ КОСОПАД И ПЪРХОТ

  • Производител: Alpecin
  • Код на продукта: 21056
  • Наличност: В наличност
  • 20.00лв.